Sidor

söndag 17 mars 2013

Update mallorca

Nu är sista passet innan morgondagens vilodag klart. Formen har varit rätt stigande sedan monsterpasset i fredags, benen är sega men grymma. Igår körde vi kvälls GP och idag backintervaller och 7 km tempo. Det gick kanon på båda, speciellt på GP:t igår. Känner mig betydligt starkare och uthålligare än förra året.

Dagens pass blev runt 3,30h där vi förutom tempot körde 10 st backintervaller i militärbacken som tog runt 5-6 min att klättra. Jag och Knutsson körde ganska sub-maximalt alla gångerna, men energin var ändå rätt låg i slutet då passet blev rätt långt trots kvalitén. Är nöjd med att vi höll tempot passet igenom och inte kröp upp sista intervallen.

Nu på kvällen har vi fikat och kollat på Milano - Sanremo i cykelbutiken cyclingplanet med en rätt grym skara cyklister. Personer innehavande: sex världsmästartröjor, två VM silver i madison, två OS silver och ett världsrekord på 3000 meter befann sig i rummet samtidigt, kändes rätt sjukt. Ännu sjukare är att vi troligen ska köra intervaller med 66% av dessa personer på onsdag.


T-H: Sarah Hammer: 6 x världsmästare 2 x olympiskt silvermedaljör och världsrekord på 3000 meter.
T-V: David Montaner och Albert Torres: Silvermedaljörer i omnium 2013. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar