Sidor

måndag 10 juni 2013

Stockholm 3 dagars

Helgen började på fredagen med Arlanda test track race, hade tänkt köra elitklass här men smack gillade inte den idén så jag fick köra junior istället. Kände mig stark hela loppet och attackerade rätt mycket. Bra form inget flyt kan man säga då jag missade den avgörande gruppen. Försökte sedan gå iväg igen men det blev en spurt där jag rullade in sist :-) 7:e plats.
I lördags var det dags för den finaste tävlingen i finast väder nämligen Luma GP. Trots en del brister i arrangemanget var det en mycket rolig dag. Jag fick dessutom starta elitklassen idag. Själva loppet kändes väl sådär. Kom iväg lite halvlångt ner och det gick stört fort. Tappade sjukt mycket i 180graders kurvan! Efter typ 5 varv tappade jag täten. Det kändes som om jag var sist av alla och det mesta kändes dåligt. Ont i benen hade jag också.... Tillslut kom Patrik moren och några till ikapp mig där jag kunde vila upp mig lite. Jag var framme kanske 2 ggr och drog men Patrik drog typ jämnt. Efter 40 min kom ledande Marcus Linder ikapp oss bakifrån och vi fick kliva av. Kändes värdelöst ytterligare någon minut innan jag fick veta att jag blev 20:e. Så det var ju roligare än att vara sist.
Igår avslutade vi med Falkenloppet. Juniorklass körde jag då det var cuptävling. Idag var benen bättre än igår, och jag valde att smyga med på platten och bara köra i backen när jag fick läge. Efter massvis av attacker gick den avgörande gruppen loss efter ett par varv. Jag satt såklart inte med.. Det är ofta de mest oväntade försöken som får mest lucka. Därefter började vi stötköra i klungan, även om folk åkte av i backen var vår totala fart rätt dålig. De sista varven blev vi dessutom stoppade 3 ggr när elitklungan kom ikapp oss. Lite trist tävling, men jag tycker vi har oss själva att skylla då ingen vill samarbeta när man kommer loss trots att utbrytningen hade 7 min..

1 kommentar:

  1. Bra kört, jäkligt segt på Falken att ingen vill köra. Jag satt o va rätt förbannad.. men men, that's life.

    SvaraRadera