Sidor

torsdag 10 oktober 2013

Annars då?

Ja det mesta verkar flyta på bra för mig just nu. Saker och ting faller på plats och jag ser verkligen fram emot 2014. Jag är mycket träningsglad för tillfället och det är mycket på gång!

För tillfället är det starkt fokus på grund som gäller. Gym och löpning består den huvudsakliga träningen av just nu med mål att stärka olika områden på kroppen för framtida bruk. De som aldrig grundtränar och istället vilar sig igenom höst/vinter når aldrig en hög lägstanivå och oftast inte ens en hög högsta nivå på sikt. Vissa saker tar helt enkelt inte bara några månader att bygga upp.

Löpningen har varit extra intressant denna höst då jag har försökt mig på att springa på riktigt och med viss teknik dessutom. Numera löper jag endast i mina FiveFinger skor utan uppbyggnad what so ever. Detta har gett mig träningsvärk så det blir över men jag har även mycket roligare när jag springer med dom då tvingas träna upp en helt annan spänst och teknik än tidigare.

Och till sist fick jag ett jätteroligt samtal från min moderklubb Fredrikshof IF CK ikväll där de meddelade att jag har fått stipendiepriset! Detta känner jag mig väldigt stolt över och det var en mycket fin gest från klubben. Sånt betyder mer än man kan tro.

Ci vediamo!      

       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar