Den ena holländska kvalitetsprodukten efter den andra kom fram ur den stora team-väskan dagen efter vid det lilla frukostbordet. jordnötssmör, hagel-slag strössel mm mm. Det ena sötare än det andra. Varje dag tickade det in en väldans massa timmar och mil. Sakta men säkert hakade jag på trenden. Inte för att jag åt strössel på mitt frukostbröd direkt. Men helt plötsligt började jag äta rejäla luncher för första gången på 4-5 månader. Inte nog med det. Jag började även äta PÅ träningen. Det första tecknet på att något var på väg att hända kändes efter ca 3-4 dagar när jag fick såna där diamantben i slutet av ett långt hårt pass upp i Tendadalen. "Juste ja, det är såhär det kändes att ha bra ben" tänkte jag förnöjt för mig själv medan Sjoerd febrilt försökte tugga i sig sin sista Snelle Gelle kaka 10 meter bakom. Efter den hårda veckan fick jag kompensera lite för mödan och några dagar senare var den nya cyklisten ett faktum. Jag skojar inte när jag säger att min snitteffekt på mina lugnare och längre pass gick upp 30 watt. Känslan och lusten att köra fort infann sig plötsligt. Jag kunde nu hela spontant gå upp och mosa på lite under distanspasset mot tidigare då man endast längtat hem. Jag kände och känner fortfarande förändringen tydligt på samtliga träningar.
Efter ett tre veckor långt tävlingsuppehåll fick jag svaret jag hade hoppats på då jag körde min för året klart bästa cykeltävling i Bras. Vägen tillbaka började där. Jag befinner mig nu i det förädlade cykellandet Belgien där jag ska härdas ett par veckor. Jag är på gång...
Härligt! Nu ska belgarna få tugga styrlinda.
SvaraRaderaJapp nu är jag väl ostoppbar? :-D
Raderahttp://andreaslinden.se/2015/07/19/den-fete-svensken/
SvaraRaderamen den kanske du redan sett
Ja, mycket bra läsning i det inlägget Stefan! Känner igen mig tyvärr.
Radera