Sidor

torsdag 8 januari 2015

2015 startar nu!

Jag har återintagit Riviera dei Fiori efter ett par veckor i Sverige. Veckorna i Sverige var hur kul som helst, dock inte helt bra i träningssynpunkt. Vilosynpunkt ja. jag är laddad och känner mig ivrig att sätta igång jobbet igen. Motivationen är en svårslagen nyckel till framgång.

Jag har Jesper Johansson, Kalle Zander och Kajsa Persson på besök ett par veckor framåt. Vi har hur kul som helst. Stor skillnad mot före nyår. Hoppas på mer sällskap under våren! Hittills har vi väl hunnit med två saker: Cyklat och ätit god mat. Mycket mer behövs inte.  

Foto: Karl-Axel Zander 
  Gårdagens premiär var väl inget att hurra för. Jag var i princip bara stark. Och när jag skriver stark menar jag just bara stark och inget annat. Jag tryckte över 1120 i peakwatt men allt över 5 sek var som sig bör mer eller mindre kasst efter det lilla uppehållet. Är dock inte det minsta nervös över tillfälliga effekttapp längre. Otålig ja, självklart. Annars vore jag inte mig själv.
 


Je Suis CHARLIE!! 

Ciao 

1 kommentar:

  1. Hej Hannes, jag har med nöje läst din blogg, har sedan 2 år ett hus i Olivetta st Michele, där cyklar jag en hel del så jag finner ett stort nöje att läsa om dina turer i dessa områden. Jag har letat efter en bra cykelmek och affär i närområdet och gärna en som hyr ut racers över weekends eller veckor. Känner du till någon du kan rekommendera som helst pratar engelska? Den jag och mina "cykelgäster" har använt är R Bike R Bike i Menton, Den har varit bra, men lite stökigt med språket då jag varken talar italienska eller franska.

    SvaraRadera