Sidor

onsdag 19 september 2012

Slutet

Sista backintervallerna på cykel för i år är nu körda, Det blev 8 Högbointervaller + en Strava attack i Sjulsarvsbacken. Kändes segt, men det gör det ju alltid för mig. Tappade däremot inte så mycket vilket är bra. Annars var det väl träningsverken från gårdagens löpintervaller som kändes mest, mitt kom i gång-pass slutade i hårda intervaller på 97% av maxpuls. Men har jag ändå släpat mig upp kl 7 vill man ju köra riktig träning.

Hedan efter blir det mycket löpning och annat fint, Som skidor! Eftersom jag numera även är skidåkare i Malungs IF så måste jag träna upp mina redan grova armar ännu mer! Detta ska fixas på gympassen i vinter.

Till helgen börjar min viloperiod som ska bestå av 2 veckor med lite mindre och lättare träning. Det ska bli skönt med lite sovmornar...

I helgen fick jag mitt körkortstillstånd vilket är helt galet kul. Jag är den äldsta personen som kör bil för första gången i Äppelbos historia, och det blir milslånga köer bakom mig fast jag kör i 95 km/h på 90 vägarna hemma. 

1 kommentar:

 1. hallå Hannes,

  Hittade din blgg via öijer, vill bara höra om du vill vara med på Cykelbloggar?
  I så fall maila mig på cykelbloggar(a)spray.se

  Mvh
  Fritz

  SvaraRadera