Sidor

torsdag 15 november 2012

Mycket som händer...

Då var det dags igen. Det har ju minst sagt varit mycket på kort tid sedan jag kom hem från höstlovet. Och jag ursäktar mig inte ett dugg för att jag inte skriver så mycket. Har ju ett liv att sköta!!

Händelser:

# Simons Sverigeomfattande avstängning.
# En massa förbundskaptensrykten.
# Zlatan har för niohundtanittioelfte visat att han är bäst.
# Jag har skickat en massa arga mail.
# Suttit på en massa möten av olika slag.
# SD har idag infört nolltollerans mot sig själva.

Jag orkar inte skriva ytterligare en text på internet kring Simons konstiga avstängning, men han har självklart mitt fulla stöd för det. Tycker den här bilden av Erik Kullgren sammanfattar saken rätt bra.


Jag orkar egentligen inte diskutera Fredrikshofs ekonomiska prioriteringar här på hemsidan. Men klubbens prioriteringar är jävligt konstiga och bakåtsträvande. Jag älskar klubben som startade mitt intresse för cyklingen, och hofvets onsdagsträningar är de roligaste i världen. Men det känns jävligt när en klubb med 2000 medlemmar inte kan tillgodo se de få proffssatsande cyklister som klubben har eller har fostrat fram.  

För att vara lite unik ska jag nu tala om doping också. Inte för att skylla ifrån sig på något sätt, men ibland skäms man lite över hur okunniga (speciellt) Svensk media inom ämnet. man vill liksom skrika vissa journalister i ansiktet när de påstår att idrottsvärlden vore perfekt utan cyklister.


Till dagens träning:

Körde 27 min löpning i maxfart med Lars Åke som tidtagare, kändes jävligt fint. Simningen kl 07.00 är tyvärr back in business men det får man väl ta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar